О нама    |    Производи    |    Услуге    |    Референце    |    Признања    |    Атести    |    Иновације    |    Најчешћа питања    |    Галерија    |    Контакт   
Санацијe, рестаурације, консолидације, конзервације, хидроизолације и остало што други не могу...тако добро
Copyright © 2023 HEMI ECO

ПРОФИЛ

Предузеће ХЕМИЕКО основано је 1992. године у Београду. Основна делатност предузећа је научно-истраживачки рад. Нашом технологијом производимо препарате за санацију, рестаурацију, консолидацију, конзервацију и хидроизолацију грађевинских материјала и грађевинских објеката. Производни програм такође обухвата комерцијализована средства која, поред грађевинарства, налазе примену у другим гранама индустрије (средства за чишћење и прање, одвајачи-одкалупљивачи итд) и свакодневном животу.

Пројектујемо и изводимо санације и хидроизолације објеката, рестаурације, конзервације као и остале грађевинске радове у високоградњи. Рестаураторско-конзерваторски радови, нарочито на објектима од културно-историјског значаја, постају временом наша специјалност. У свим радовима користимо наше атестиране материјале и сопствену, патентирану технологију.
Политика развоја сопствених производа показала се исправном, јер наши производи својим квалитетом стоје у врху елитних светских производа.

Предузеће ХЕМИЕКО продаје своје оригиналне производе правним лицима у земљи и иностранству.

Марта 2008. године предузеће ХЕМИЕКО је од Министарства науке Републике Србије званично добило статус Развојно-производног центра.

ХЕМИЕКО ПРИОРИТЕТИ

- Брига о запосленима у предузећу;
- Одржавање врхунског квалитета наших производа и услуга;
- Развој нових производних програма и усавршавање постојећих;
- Улагање у науку, а самим тим у екологију.

ХЕМИЕКО ЗАПОСЛЕНИ   

Руководећи кадар предузећа саставњен је од два инжењера хемије, инжењера архитектуре и инжењера грађевине. Остали запослени су углавном хемијске струке (хемијски техничари) и мајстори грађевинске струке.

НАШИ ПЛАНОВИ

Повећање производње и повећање обима послова/услуга је сасвим реално. Наши производи постају познати све ширем кругу стручњака. Наши радови/услуге такође. Повећање обима посла и производње као и улагање у науку подразумева запошљавање нових кадрова, како стручних лица тако и техничког особља и грађевинских радника.

Претрага

Шта су то силикони?

Силицијум-органска једињења, позната под називом силикони, су потпуно синтетски производи и не налазе се у природи. Основу ових полимерних материјала чине силицијум и кисеоник поред којих се појављују угљеник, водоник, а понекад и други хемијски елементи. Поред свима познате употребе у медицини силикони се користе у другим гранама индустрије, као и свакодневном животу. Силикони, као материјал, поседују изванредне особине од којих је најважнија здравствена исправност. Широко се користе у грађевинској индустрији као заштитни материјали, адитиви, одкалупљивачи итд.

Опширније на страници Иновације

Ново на сајту


Последње прегледане ставке

Ћирилица srb
Latinica srb
English eng